پاسخ به یک کامنت
سجاد نوشت:
سلام
اصلن این فرهاد کی هست؟ می دونه نوع تفراتش چه جوریاس؟ آدم خطرناکیه؟زیاد اهل ایمان و اسلام و این حرف ها نیست. لینک حرومش نکن برادر.
حسن عباسی اطلاعاتیه یا فرهنگی ؟ سینماییه یا نظامی؟ چرا سر هر موضوعی حرف بی اساس می زنه و پررویی می کنه اما خطر مکتب مشایی رو فریاد نمی زنه؟ فیاض و رحیم پور هم همین طور. وصل اند به حکومت.
[خط فاصله]
من گفتم:
علیکِ سلام برادر!
1. همان طور که شما لینک هستید، فرهاد هم لینک است و لینکِ هر دوی شما به معنای تایید هر دویتان نیست. اهلِ ایمان بودن را هم خدا میداند نه ما. اسلامِ ظاهری فرهاد هم مثلِ همهی ما معمولی است. سکولار است، ولی شرف دارد به خدا!
2. حسن عباسی یکی از کارشناسانی است که من به او احترام میگذارم. نظراتش را در برخی زمینهها حرفِ دلم میدانم. اصلا هم مهم نیست کارشناسِ نظامی است و یا کارشناس فرهنگی و یا شکنجهگر وزارت اطلاعات و یا یک مولتی میلیاردر...
3. حکومتی بودن هم شد دلیل، آقا سجاد؟ قدیمترها ملاکِ پذیرفتن حرفها سنجهی خرد بود. به نظر ِ من حکومتی بودن یا نبودن به هیچ وجه معیارِ متقنی نیست. چون نمیشود گفت حکومتیها هر حرفی میزنند خلافِ واقع است. خودِ امام خمینی کسی بود که از همه بیشتر حکومتی بود ما هم صحیفهی امام را میخوانیم و یاد میگیریم استدلال کردن را.
بالاخره همین فیاض کسی است که تندترین انتقادها را به صدا و سیما داد.
البته در همان هابیل هم کسانِ دگیری با بکگراندهای فکری دیگری هم مقاله دادند.
۴. به نظر ِ من از وجهِ منفی حکومتی کسی است که تکنوکراتهای بیخاصیت درست کرد تا تراکم بفروشند و خونِ ملت توی شیشه کنند. حکومتیِ منفی کسی است که با پولِ بیتالمال جاسوس درست کرد توی نهادهای وابسته به دولت و صادر کرد به رادیو آمریکا. حکومتی کسی بود که وزیر بود و از همهی مزایا استفاده کرد و بعد توی بیبیسی ملتش را مسخره کرد. حکومتی اینها بودند، حکومتی خیلی از همین سپاهیها تنپرور هستند، نه حسن عباسی که خانهاش اجارهای است و نه فیاض که یک استادِ دانشگاه است. حکومتی کسانی هستند که توی همین شمالِ خودمان زمینخورای کردند و به نظرم معلوم است چراقوهی قضاییه نمیتواند با آنها برخورد کند.
۵. حکومتی من هستم که با تمام وجودم دفاع میکنم ازحکومتِ عدلِ امیرالمومنین... همه یک جوری حکومتی هستیم... شما هم اگر یک کسِ دیگری بیاید سرِ کار و با پولِ بیتالمال نشریه بنویسد بهش نمیگویی حکومتی؟... اگر مثلا سید حسن نشریه چاپ کند بهش نمیگویی حکومتی؟!...
اولین ویژگی حکومتی بودن آن هم از منظرِ شما باید این باشد که طرف از حکومت پول دریافت کند...
ولی من باید حقیقت را بگویم و آن این که هابیل از بیتالمال پول نمیگیرد.
وه، که چقدر این دینداری فرهنگی و دوستداشتنی است... تازه بعضی از هابیلیها توی انتخابات سبز بودند، ولی درود به شرفشان، که غیرتشان را به رسانههای جنایتکارِ (و یا لااقل غبارافکن) غربی نفروختند و مردانه فحش خوردند، ولی متاعشان را ارزان نفروختند و ایستادند. از این جهت من هم مثلِ آنان دوست دارم سبز باشم... این سبز زیبا است.
راستی به قولِ رحیمپور ازغدی:
مواظب باشیم مارکسیسم مالیده نشویم. والا به خدا... محمد حبیبی که دارد لیبرالیسم مالیده میشود، این هم از سجاد که شخصی فرهنگی است و من نمیدانم چرا دارد از عینک نفرتپرورِ مارکسیستی مسائل را میبینید. به نظر من خطر ِ مارکسیسم از لیبرالیسم بیشتر است و باید مواظب بود.